Morgen geopend vanaf 13:00
Smartphone Reparaties

Xiaomi reparatie

Het is zeer vervelend als uw Xiaomi smartphone kapot is. Bij AA Repair repareren wij uw toestel vakkundig met originele onderdelen. Met jaren ervaring zorgen wij ervoor dat u kunt wachten terwijl wij uw toestel repareren.

99% klanttevredenheid

Originele onderdelen

12 Maanden garantie

Xiaomi Reparatie

Belangrijke Informatie

Xiaomi Reparatie Gent

Ben jij in het bezit van een Xiaomi Redmi of Mi en vertoont deze kuren of is er zichtbare schade aan de gsm? Dan wil je natuurlijk dat dit zo snel mogelijk weer verholpen wordt zodat jij ook weer goed bereikbaar bent. Gelukkig kunnen wij jou daarbij helpen!

Reparaties die wij uit kunnen voeren

Er zijn verschillende reparaties die wij bij jouw gsm uit kunnen voeren. Het meest voorkomende probleem is een kapot of gebarsten scherm. Gelukkig is dit bij ons zo weer hersteld zodat jij weer optimaal van je gsm kunt genieten. Maar er zijn natuurlijk ook andere herstellingen die wij uit kunnen voeren. Hierbij kun je denken aan het repareren van de camera of de verschillende knoppen maar ook het vervangen van de oplaadconnector bijvoorbeeld.

Wanneer het scherm van jouw Xiaomi vervangen moet worden kun je dit bij het juiste type op de website aangeven. Je klikt dan op de knop ‘maak een afspraak, vult een aantal gegevens in en een datum. Zo simpel is het! Gaat het om een andere reparatie of weet je niet goed wat er mis is met jouw gsm? Dan kun je het beste even contact met ons opnemen en het probleem aan ons voorleggen.

Wij werken altijd met nieuwe, originele onderdelen en de herstellingen worden altijd uitgevoerd door professionele mensen met genoeg ervaring. Zo kun jij er zeker van zijn dat jouw gsm zorgvuldig hersteld wordt en je snel weer gebruik kunt maken van je gsm.

Afspraak maken

Een afspraak maken is bij ons zo gebeurd. We hebben een contactformulier op de website staan die je in kunt vullen maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen via de e-mail of de telefoon contact met ons op te nemen. Wil je liever langskomen, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 18:30 uur.

12 Maanden garantie

Wees altijd zeker van je reparatie met onze uitgebreide garantievoorwaarden.

Originele onderdelen

Wij werken uitsluitend met originele onderdelen of de hoogste kwaliteit.

99% klanttevredenheid

Wij scoren hoog in klanttevredenheid door onze persoonlijke aanpak.
FAQ

Veelgestelde vragen

Hoelang heb ik garantie op mijn reparatie?

Wij hanteren een vaste garantietermijn van 1 jaar op onderdelen.

Bij moederbord reparaties kan dit verschillen van reparatie tot reparatie.

Op batterijen geven wij 6 maanden garantie.

Wanneer heb ik garantie?

Als je na de aankoop of reparatie van je apparaat een probleem ervaart, kun je gebruikmaken van de garantie. Garantie dekt alles waar je als klant of consument in principe zelf niets aan kunt doen. Bijvoorbeeld:

– Na het repareren van het scherm van je toestel heb je plotseling geen beeld meer, hoewel je het toestel niet hebt laten vallen en er geen zichtbare schade is.
– Na een jaar werkt je telefoon opeens niet meer, zonder zichtbare schade en zonder dat je deze hebt laten vallen.

De volgende situaties vallen niet onder de garantie:

– Als je bijvoorbeeld na een maand je telefoon weer laat vallen en het scherm breekt. Dit is helaas je eigen schuld.
– Als je tablet tijdens vakantie in de zee valt. Aangezien dit je eigen verantwoordelijkheid is, valt dit helaas niet onder de garantie.

Natuurlijk kunnen deze laatste twee situaties zich voordoen. We streven naar een oplossing die beide partijen ten goede komt. Wil je echter voor dergelijke gevallen gedekt zijn, dan moet je een verzekering hebben afgesloten. Zie ook: ‘verzekeringen‘.

Verkopen jullie ook hoesjes en accessoires?

Wij verkopen een ruim assortiment aan hoesjes en accessoires. Van opladers tot adapters, we hebben het allemaal.

Waar en hoe verstuur ik mijn apparaat?

Indien je ervoor kiest om je apparaat naar ons op te sturen, kan dit naar:

AA Repair Shop Gent
Zwijnaardsesteenweg 62
9000 Gent
België

Heb je een toegangscode of patroon op jouw apparaat? Stuur deze dan mee of verwijder deze voordat je het opstuurt!
Verwijder je SIM-kaart en SD-kaart wanneer deze niet nodig zijn voor de reparatie.
Zorg ervoor dat je apparaat en pakket goed beschermd zijn tegen schade tijdens het transport.
Indien mogelijk, verzend je apparaat aangetekend/verzekerd.
Vermeld duidelijk jouw referentienummer op en in het pakket.

Hoe weet ik welk apparaat ik heb?

Je kunt het modelnummer van je apparaat op verschillende plaatsen vinden, afhankelijk van het merk. Hier is een beknopt overzicht:

– Apple: Het modelnummer staat altijd op de achterkant en begint met de letter ‘A’. Bijvoorbeeld: A1303.

– Samsung: Je vindt het modelnummer op de achterkant of op een sticker aan de binnenkant. Het begint met ‘SM-‘ of ‘GT-‘. Bijvoorbeeld: SM-G920F.

– Sony: Verwijder de simkaart- of SD-kaarthouder en onder deze houder bevindt zich vaak een klein wit label. Het modelnummer begint met een letter, gevolgd door vier cijfers. Bijvoorbeeld: G3121.

– Huawei: Het modelnummer staat meestal op de achterkant en volgt vaak een combinatie van drie letters, een koppelteken, een letter en twee cijfers. Bijvoorbeeld: ALE-L21.

Als je een ander merk hebt, kun je het modelnummer mogelijk vinden op de volgende plaatsen:
– Achterkant van het apparaat
– Sticker op de doos
– In de instellingen van het apparaat onder ‘Algemeen’ en ‘Toestelinformatie’
– Op de factuur

Als je het modelnummer nog steeds niet hebt gevonden, neem dan contact met ons op. Je kunt ook ons zoekformulier op de voorpagina gebruiken om het modelnummer in te vullen en direct het juiste apparaat te vinden. Als je nog steeds geen resultaat krijgt, helpen we je graag verder wanneer je contact met ons opneemt.

Gebruiken jullie altijd originele onderdelen?

Indien beschikbaar, streven we ernaar originele onderdelen te gebruiken. Als een origineel onderdeel niet beschikbaar is of nog niet verkrijgbaar is, zullen we dit met je bespreken voordat we verder gaan. Voor iPhone-display reparaties heb je de mogelijkheid om zelf de kwaliteit te kiezen. We bieden dit aan om diverse prijsklassen tegemoet te komen.

Worden er onderzoekskosten in rekening gebracht?

Als een reparatie niet slaagt vanwege bijvoorbeeld bijkomende defecten, worden er geen onderzoekskosten in rekening gebracht.

Daarnaast worden er onderzoekskosten in rekening gebracht als je een reparatie annuleert nadat je deze hebt bevestigd. Hieronder vind je een overzicht van de onderzoekskosten per apparaat, van laag naar hoog:
– Smartphone: €49,00 incl. BTW
– Tablet en smartwatches: €59,00 incl. BTW
– GPS: €59,00 incl. BTW
– Consoles: €59,00 incl. BTW
– Desktops: €69,00 incl. BTW
– Laptops: €79,00 incl. BTW

Op welke manieren kan ik betalen?

Dat kan met volgende betaalopties:

  • Bancontact
  • Maestro
  • Ecocheque (Monizze, Edenred & Sodexo)
  • Cash