Vandaag geopend vanaf 10:00
NIEUWS

Waarom AA Repair & Shop?

14/04/2024

De kans is groot dat jij op dit moment met een kapotte telefoon of laptop rondloopt. Er is namelijk een reden dat je vandaag hier bij ons op de site terecht bent gekomen. Het is met grote trots dat we je mogen verwelkomen bij AA Repair & Shop. Wij zijn dé partner als het aankomt op een breed scala aan reparatiediensten. Of het nu gaat om het herstellen van je geliefde smartphone, het onderhouden van je laptop of het oplossen van technische problemen met je favoriete tablet, wij staan klaar om je te helpen. Benieuwd wat je van onze diensten kunt verwachten? Lees dit artikel dan zeker even op je gemak door. We laten je hieronder namelijk alles zien wat je maar moet weten over onze diensten en over ons veelzijdige aanbod!

Alle mogelijke soorten reparaties

Bij AA Repair & Shop bieden we een uitgebreid scala aan reparatiediensten voor diverse elektronische apparaten. Of het nu gaat om een gebarsten smartphonescherm, een defecte laptop of een traag werkende tablet, onze ervaren technici staan klaar om de problemen aan te pakken en om jouw apparaten weer als nieuw te maken. Een van de grote voordelen die wij bieden ten opzichte van andere bedrijven is dat wij het reparatieproces een stuk eenvoudiger maken dan je gewend bent. Je kunt online eenvoudig selecteren wat voor soort reparatie je nodig hebt en welk apparaat je hebt. Vervolgens kan je een afspraak inplannen op een dag die voor jou uitkomt. En het beste van dit alles? Wij repareren je telefoon, tablet of laptop terwijl je onder het genot van een kopje koffie wacht bij ons in de winkel.

Apple Independent Repair Provider

Wist je dat we trots zijn om een Apple Independent Repair Provider te zijn? Nu vraag je je wellicht af wat dit precies inhoudt. Dit betekent dat we voldoen aan de strenge eisen van Apple en gecertificeerd zijn om reparaties uit te voeren aan je kostbare Apple-apparaten. Onze technici zijn speciaal opgeleid en beschikken over de nodige kennis en vaardigheden om jouw iPhone, iPad, Macbook en andere Apple-producten te herstellen naar de hoogste standaard. Precies, dit zorgt ervoor dat je jouw apparaat altijd weer met een gerust hart langs kunt brengen voor een reparatie, wetende dat je pas echt voorzien bent van de hoogste kwaliteit. Hier op de website vindt je nog veel meer informatie over ons Apple Independent Repair Provider-programma en over de vraag hoe we jou kunnen helpen met al jouw Apple-gerelateerde reparatiebehoeften.

Klanttevredenheid staat voorop

Bij AA Repair & Shop streven we naar niets minder dan volledige klanttevredenheid. We begrijpen hoe belangrijk je elektronische apparaten zijn voor je dagelijks leven. Dit is dan ook de reden dat we er naar streven ernaar om jouw reparatie-ervaring zo soepel en probleemloos mogelijk te maken. Van het moment dat je contact met ons opneemt tot het in handen krijgen van je herstelde toestel, kan je rekenen op vriendelijke en professionele service van ons team. Graag eens kennismaken? Dat kan, je bent van harte welkom bij ons in de winkel aan de  Zwijnaardsesteenweg 62 in Gent. 

Veelzijdig aanbod aan apparaten en verzekeringen

Los van de reparatiemogelijkheden ben je bij ons ook aan het juiste adres voor een veelzijdig aanbod aan smartphone, laptop, tablet en andere elektronische apparaten. Kies je voor een nieuwe Samsung? Of ga je toch voor het nieuwste model van de iPhone? Los van de nieuwe toestellen is het mogelijk om voor de refurbished toestellen te kiezen, uiteraard altijd voorzien van garantie. 

En om het helemaal af te maken is het bij ons op de site ook nog eens mogelijk om een speciale verzekering af te sluiten voor jouw apparaat. Door middel van deze verzekering ben je gedekt tegen diefstal en wereldwijde schade, en dat al vanaf €6,99 per maand. Ideaal voor de mensen die veel onderweg zijn en die op zoek zijn naar dat extra beetje zekerheid. Op de website kan je een volledig overzicht vinden met de maandpremies van onze verschillende pakketten.

Kies jij ook voor AA Repair & Shop?

We nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen of langs te komen in onze winkel voor al jouw reparatiebehoeften. Of neem eens een kijkje in het veelzijdige aanbod als je momenteel op zoek bent naar een nieuwe Ons team staat klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw elektronische apparaten snel weer naar behoren functioneren. 

IMG 7871 web c Michiel Devijver
IMG 7871 web c Michiel Devijver

Meer nieuws